Verzending

Verzending

 

Verzending

Verzending naar Nederland.

Verzending van uw bestelling gedaan in een van de 4You Webventures webshops verloopt binnen Nederland via DHL Parcel en kost €5,75. Wij doen ons uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk te versturen. Voor 3 uur ‘s middags besteld betekend dan ook in de meeste gevallen de volgende dag in huis. Verzending kan ook naar een Kiala pakketpunt voor slechts €3,95. Het pakket ligt normaal gesproken 1 werkdag na verzending op uw lokale Kiala pakketpunt. Bestellingen die u doet op zondag en maandag gaan vanwege beperkte openingstijden van het Kiala pakketpunt met de zending van dinsdag mee.

Verzending naar België.

Verzending van uw bestelling gedaan in een van de 4You Webventures webshops naar België verloopt via DPD en kost €7,95. Meestal is uw pakket in 1 tot 2 werkdagen bij u thuis. Verzending kan ook naar een Kiala pakketpunt voor slechts €5,95. Het pakket ligt normaal gesproken 2 werkdagen na verzending op uw lokale Kiala pakketpunt. Bestellingen die u doet op zondag en maandag gaan vanwege beperkte openingstijden van het Kiala pakketpunt met de zending van dinsdag mee.

Afhalen

Ook afhalen van uw bestelling in Apeldoorn is mogelijk. Selecteer hiervoor de optie 'afhalen' voordat u afrekent. Uiteraard is afhalen gratis. Nadat uw bestelling is verwerkt nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om een tijd en datum voor het afhalen af te spreken.

Wilt u direct kaneelolie bestellen?


groot

Deze informatie wordt u aangeboden door:    
Jaco  Hollebrandse

Oprichter van 4You Webventures. Enthousiaste, jonge ondernemer met een passie voor e-commerce en alles er omheen. Wil van 4You Webventures een echt familiebedrijf maken.

Hoge kwaliteit kaneelolie, lage prijs!

Betaling via Ideal, Mistercash, overboeking en Paypal!

Hoge klanttevredenheid!

Live chat klantenservice!