Kaneelolie in massageolie

Etherische kaneelolie wordt veelvuldig gebruikt in massageolie. Kaneelolie in massageolie voelt heerlijk verwarmend aan en kan helpen bij het bestrijden van bronchitis, diarree, infecties, griep, reumatiek en artritis. Etherische / essentiële kaneelolie toevoegen aan uw massageolie verwarmd de huid, verbeterd de doorbloeding en gaat pijnen zoals spierpijn en de pijn bij blessures tegen. Hierdoor is etherische kaneelolie een veel gebruikt ingrediënt voor en door sporters en sportmasseurs.

Hoe gebruikt u etherische kaneelolie in massageolie?

Meng een beetje etherische kaneelolie door uw massageolie en u bevordert de bloedcirculatie en ontspant gespannen spieren. Kaneelolie werkt ook goed in combinatie met jojoba. Kijk wel uit dat u de dosering niet te hoog opvoert, etherische / essentiële kaneelolie in hoge concentraties kan irritaties opleveren. Begin dus altijd met een lage dosering en voeg naar believen meer kaneelolie toe aan de massageolie.

Wilt u direct kaneelolie bestellen?


groot

Deze informatie wordt u aangeboden door:    
Jaco  Hollebrandse

Oprichter van 4You Webventures. Enthousiaste, jonge ondernemer met een passie voor e-commerce en alles er omheen. Wil van 4You Webventures een echt familiebedrijf maken.

Hoge kwaliteit kaneelolie, lage prijs!

Betaling via Ideal, Mistercash, overboeking en Paypal!

Hoge klanttevredenheid!

Live chat klantenservice!