Kaneelolie in een voetbad

Etherische kaneelolie is een sterk schimmelwerend middel. Etherische / essentiële kaneelolie wordt gebruikt om schimmels bij planten te weren, maar kan ook prima worden gebruikt om huidschimmels tegen te gaan. Een kaneelolie voetbad met 1 deel etherische kaneelolie op 99 delen water kan u helpen om voetschimmels tegen te gaan.

Hoe maakt u een kaneelolie voetbad klaar?

Voeg 1 deel kaneelolie toe aan 99 delen warm water om uw voeten in te weken. Als u niet snel last heeft van een gevoelige huid kan de dosering van de etherische kaneelolie eventueel worden opgevoerd tot maximaal 3 delen kaneelolie op 97 delen water. Hierdoor wordt de schimmelwerende werking sterker maar een te hoge dosering kaneelolie kan zorgen voor irritaties dus kijk uit dat u de dosering niet teveel en te snel hoger maakt. De kaneelolie verzorgt uw voeten, verminderd pijnen en doodt de op uw voeten aanwezige bacteriën.

Wilt u direct kaneelolie bestellen?


groot

Deze informatie wordt u aangeboden door:    
Jaco  Hollebrandse

Oprichter van 4You Webventures. Enthousiaste, jonge ondernemer met een passie voor e-commerce en alles er omheen. Wil van 4You Webventures een echt familiebedrijf maken.

Hoge kwaliteit kaneelolie, lage prijs!

Betaling via Ideal, Mistercash, overboeking en Paypal!

Hoge klanttevredenheid!

Live chat klantenservice!