Kaneelolie aromatherapie

Kaneelolie kan worden gebruikt in aromatherapie. Etherische kaneelolie aromatherapie werkt ontspannend, verwarmend en versterkend. Kaneelolie aromatherapie brengt de heerlijke rustgevende zoete kaneelgeur in uw huis wat het leefklimaat in uw huis verbeterd en zorgt voor ontspanning.  Op deze manier kan kaneelolie aromatherapie bijdragen aan uw welzijn.

Kaneelolie aromatherapie, hoe werkt dat?

Bij kaneelolie aromatherapie voegt u een druppel van de olie toe aan warm water. Alhoewel het niet uit maakt hoe het water opgewarmd wordt raden wij een simpele verdamper met een kaarsje of een elektrische verdamper aan vanwege gebruiksgemak en een hoge effectiviteit. Houd het wel subtiel, etherische / essentiële kaneelolie is een sterke substantie en het overdrijven van het gebruik hiervan kan als vervelend worden ervaren. Een vleugje van de geur is voor de meeste mensen genoeg.

Wilt u direct kaneelolie bestellen?


groot

Deze informatie wordt u aangeboden door:    
Jaco  Hollebrandse

Oprichter van 4You Webventures. Enthousiaste, jonge ondernemer met een passie voor e-commerce en alles er omheen. Wil van 4You Webventures een echt familiebedrijf maken.

Hoge kwaliteit kaneelolie, lage prijs!

Betaling via Ideal, Mistercash, overboeking en Paypal!

Hoge klanttevredenheid!

Live chat klantenservice!