Informatie kaneelbladolie

Informatie kaneelbladolie

Etherische kaneelschorsolie en etherische kaneelbladolie zijn twee compleet verschillende stoffen. De meeste mensen die zoeken naar kaneelolie hebben kaneelschorsolie nodig. Deze olie heeft een duidelijke kaneellucht en kan worden gebruikt voor alle toepassingen die op deze website worden genoemd.

Kaneelbladolie is een heel andere stof die meer op kruidnagelolie lijkt. Net als kruidnagelolie bevat kaneelbladolie een hoog percentage Eugenol. Wij hebben er voor gekozen de toepassingen en eigenschappen van kaneelbladolie niet op deze website te plaatsen omdat dit simpelweg kopiëren van onze kruidnagelolie website en Eugenol website zou zijn.

Wat zijn de verschillen tussen eugenol, kaneelbladolie en kruidnagelolie?

Eugenol is de belangrijkste werkzame stof in kaneelbladolie en kruidnagelolie. Pure Eugenol is de verder bewerkte variant van kruidnagelolie en daardoor iets duurder dan kaneelbladolie en kruidnagelolie. Het verschil tussen kaneelbladolie en kruidnagelolie betreft vooral de geur. Omdat beide stoffen grote hoeveelheden Eugenol bevatten werken ze ongeveer hetzelfde. Kruidnagelolie bevat iets meer Eugenol dan kaneelbladolie en heeft dus in de meeste gevallen een iets sterkere werking. Kaneelbladolie heeft net als kruidnagelolie een sterke kruidnagelgeur. De geur van kaneelbladolie is echter iets subtieler en genuanceerder dan de geur van kruidnagelolie. Dit maakt kaneelbladolie een etherische olie die vooral voor aromatherapie soms wat beter geschikt is dan kruidnagelolie.

Wilt u direct kaneelolie bestellen?


groot

Deze informatie wordt u aangeboden door:    
Jaco  Hollebrandse

Oprichter van 4You Webventures. Enthousiaste, jonge ondernemer met een passie voor e-commerce en alles er omheen. Wil van 4You Webventures een echt familiebedrijf maken.

Hoge kwaliteit kaneelolie, lage prijs!

Betaling via Ideal, Mistercash, overboeking en Paypal!

Hoge klanttevredenheid!

Live chat klantenservice!